Egalia Skärholmen

Välkommen till Egalia Skärholmen, ett häng för dig som är mellan 13-19 år och som är eller funderar på om du är HBTQI och bor i någon av Stockholms förorter.

HBTQI står för Homosexuell, Bisexuell, Transperson, Queer och Intersexperson. Det finns såklart fler identiteter som ryms inom de fem bokstäverna, till exempel asexuell, pansexuell, olika icke-binära identiteter och andra sexualiteter. Egalia är din plats att ställa alla frågor om HBTQI, eller slippa frågor om det. Här är normen HBTQI och du behöver aldrig känna dig ifrågasatt.
Hit kan du komma från att du fyllt 13 år tills du fyller 20 år. Varje öppetkväll har vi samling, en aktivitet och fika. Allt är alltid gratis på Egalia, det enda du behöver ta med är dig själv.

För att du ska känna dig säker att komma till Egalia Skärholmen skriver vi inte ut vår adress, vi skyltar heller inte upp var vi håller till utan du ska kunna känna dig helt trygg med att du kan komma hit även om du inte berättat för någon att du funderar kring HBTQI.

Det finns olika sätt att kontakta oss för att få adressen.
Hör av dig via DM: Vi finns på instagram på Egalia_skarholmen
Skicka mail: egalia@stockholm.rfsl.se
Smsa eller ring:

Är det första gången på Egalia? Det kanske känns lite pirrigt? Ingen fara, om du inte vill gå in själv kan en ledare komma ut och möta dig! Hör av dig till oss så bestämmer vi tid och plats.

PS: läs mer om våra ledare här